"A harcos mentális erő tréning a legegyszerűbb módszer az elme erejének fokozására, hogy megszerezd az irányítást életed felett és elérd a csúcsot!"

 

Megbízható tanácsadóként sikeresen és diszkréten dolgozunk különböző üzleti fázisokban hazai és globális vállalatoknál, amelyek hatékony kommunikációs stratégiát valósítják meg.

 

A harcos mentális erőfejlesztési tanácsadási szolgáltatásaink bárki számára elérhető. Bármilyen kéréssel, kérdéssel kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésetekre. Ha nem válaszolnánk egyből, épp csak dolgozunk valahol, de ígérjük, hogy előbb vagy utóbb válaszolunk.

 

Vezetés és Változáskezelés

kapcsolat@beeble.com
 

Iroda:  7811 Túrony Kossuth L.u.8

Kapcsolat

Információk 

Oldaltérkép

- Küldetésünk a szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése partnereink elvárásait meghaladóan, hogy azok következetesen innovatív és átfogó megoldásokat kapjanak.

Powered by MET - “Develop the Mental Strength of a Warrior” 

 

Copyright © 2022 Business Coach | All rights reserved.

Need Help? Let's Talk

A frontvonalbeli vezetés művészetének elsajátításakor figyelemmel kísérjük a távolabbi és közelebb helyzeteket is. hogy időben észrevegyük a változást. Lépj kapcsolatba velünk!

Frontvonalbeli vezetés 

Kérj szakértői tanácsot.

Célratörő, magabiztos operatív vezetők a siker kulcsai. Az operatív vezetők felkészültsége és képzettsége nagyban befolyásolja a vállalat teljesítményét és eredményességét. Kérj szakértői, személyes tanácsadást!

Operatív vezető

Kérj szakértői tanácsot.

Japán bölcsesség, ami új lehetőséget teremthet!

 

Nézd meg tréningkatalógusunkat, vagy keresd tanácsadó csapatunkat!

Nagyobb létszám esetén a képzés vállalathoz kihelyezett formában is megrendelhető. 

Igény esetén kérd testre szabott ajánlatunkat.

A” reziliencia művészete „  fogalma egyre inkább fontossá válik az emberi kapcsolatokban, a munkahelyi környezetben. Reziliencia tanácsok és gyakorlatok a mindennapokra. Lépjen velünk kapcsolatba!  

Rezilencia művészete

Kérj szakértői tanácsot.

Shu-Ha-Ri a tökéletességre való törekvés keletről származó  koncepció. Alkalmazásai széles körben kiterjed a harcművészeteken kívül.

Shu-Ha-Ri művészete

Bővebben »

A mentális erősség fejlesztésének hatékony módszerei. Mentális erősség fejlesztése a harcművészet módszereivel.

Harcos Mentális erő  Tréning 

Bővebben »

Nincs több idő- és pénz pocsékolás! Nálunk megtalálod a motivációt, támogatást, hogy sikeresen végig csináld a mentor programot és valóban változást érj el az életedben..

Mentorálás művészet

Bővebben »