Kérlek, erre szánj még egy percet!

Tréningen lesznek feladatok?

Mivel a tréning gyakorlatorientált az elmélet és gyakorlat aránya 40%-60%. a résztvevők munkatapasztalatait fogjuk feldolgozni, és a résztvevők problémáinak megoldásán fogunk munkálkodni. A tréningen lesznek olyan feladatok, amelyek a mindennapi munkától eltérő kontextusban meg a résztvevők az egyes vezetői modelleket.

 

A tréningek után mi fog változni?

A tréningeken olyan modelleket és módszereket mutatunk, amelyek következetes gyakorlása révén mindenki fejlődhet. A képzésben fontosnak tartjuk a folyamatos tanulást az egymásra épülő következetességet, mint minden szakmai területen.

 

Mi a tréning szolgáltatás koncepciója?

Szolgáltatásaink magyar nyelven, és csoportos foglalkozás keretében zajlik. A tartalmat minden esetben a megrendelő üzleti vagy személyes igényeit szem előtt tartva állítjuk össze. A tréning filozófiájának érvényesítése érdekében a szolgáltató fenntartja magának azt a jogot, hogy a megkeresések kapcsán válogasson a jelentkezők közül.

 

Mennyi a rendelés átfutási ideje?

Az eredmény maximalizálása érdekében a programjain legalább egy hónapos átfutási dátummal kell számolni. Árajánlat elfogadása esetén a résztvevő és szervező között díjfizetésre kerül sor. A nem csökkenti, ha a résztvevő program csak egy részét kívánja vagy részt vett venni.

Hol lesz megtartva a tréning?

A vállalkozások dolgozói számára tartott tréningjeink nem nyílt foglalkozások, melyekre több cég dolgozói, vezetői tudnak becsatlakozni. A képzéseket cég kizárólag a cégek felkérésére tartjuk a megrendelő által megjelölt helyszínen, és időpontban a munkatársai részére. 

 

Milyen terem lehet alkalmas a foglalkozásra?

Ahol a terem méretet, berendezése lehetővé teszi, hogy az aktuális csoport résztvevői több különálló székre üljenek, és szükséges mozgatni is lehet. Az elmúlt években képzéseink 80%-át a megrendelő cégek telephelyén tartjuk.

 

Mennyi az optimális létszám?

A Harcos Mentális Erő trénig több önálló modulból áll. Az alapozó első modul: 1 nap, 2x45 perc blokkokban, munkaidőben, a műszakokhoz igazítva is megtartható. Az ideális ajánlati létszám a tréningen: kis csoportok esetében 6-10 fő, közepes vagy nagy csoport 10-20 fő számára elérhető.

 

Kik vezetik a tréninget?

Vállalkozások számára tréningjeink és tanácsadási szolgáltatásaink megbízható szakembergárdával együtt tartjuk és alakítjuk ki a teljes programot. Több. mint 21 év szakmai tapasztalattal és szakmai alázattal rendelkezünk vezetői és harcművészeti tréning területén.

KAPCSOLATFELVÉTEL 

Mit tanulhatsz a tréningen? 


Egy gyors bepillantás arról, hogy mit fogsz felfedezni a tréningen:

 

A harcos mentális tréning olyan készségfejlesztési forma, ami mentális és gyakorlati készségek fejlesztésre szolgálja. A program hét modulból áll és egy sor speciális harcművészeti módszer, technikát használ, ami a legfontosabb eszközök négy nagy csoportját érinti: Mentális erőfejlesztés. Figyelem fejlesztő technikák Kognitív technikák. Rövid relaxáció gyakorlatok.

 

  • Hogyan használd fel elméd erejét, jobb eredmények elérésére?
  • Hogyan alakítsunk ki önvédelmünket, harcos gondolkodásmódot?
  • Hogyan aknázhatjuk ki saját belső motivációnkat? 
  • Hogyan védjünk meg elménket a negatív gondolatoktól?
  • Hogy növeljük önbizalmunkat, önbecsülésünket?
  • Hogyan reagálhatunk a váratlan kihívásokra?
  • Hogyan fejleszthetünk ki bátorságot, ami segít legyőzni a félelmet?

 

Most csatlakozz hozzánk és légy részese egy hosszú éveken át sikeresen működő programnak, amely segíti a vállalkozókat, vezetőket, kreatív szakembereket, pályakezdő fiatalokat és azokat, akik az mentális egészségük fejlesztésén munkálkodnak!

 Ez még nem minden...  

Mi a teendő?

 

Kérlek, írj nekünk, hogy kidolgozhassuk számodra a legkedvezőbb program megoldást!

A programunk különféle kihívásokkal, problémákkal foglalkozik, beleértve a stresszt, kiégést, depresszió leküzdését, a munka és magánélet egyensúlyát, a karrier út felfedezését, a partnerrel és gyermekekkel való harmonikus kapcsolat kialakítását valamint az életcél megtalálását az önvédelmünk elérését.

 

Az üzleti, harcművészeti tudásukkal segítjük az adott témához kapcsolódó kihívások, problémák kezelését.. 


Néhány jó ok, amit érdemes figyelembe venni!


A Japán életfilozófiára épülő Mentális Erő Tréning az egyszerűséget, harmóniát és kölcsönös tiszteletet helyezi előtérbe az élet minden területén.

 

Fontos, hogy ismerd meg ezt, mert a program alapvető hidat épít az emberek között, hogy felfedezzék a kultúrán túlmutató ősi japán harcművészeti bölcsesség egyszerű esszenciáját, ami a tudatos vezetésben, üzleti és mindennapi életben is alkalmazható. 

Hogy megéri-e ezt meglépni?


A tréningjeinkkel több éve hatékonyan segítjük a vállalkozókat, vállalati vezetőket, vezető munkakörben dolgozó nőket, kreatív szakembereket, pályakezdő fiatal szakembereket valamint azokat, akik mentális és fizikai ellenállóképességüket

szeretnének megerősíteni, fejleszteni.

kapcsolat@beeble.com
 

Iroda:  7811 Túrony Kossuth L.u.8

Kapcsolat

Információk 

Oldaltérkép

- Küldetésünk a szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése partnereink elvárásait meghaladóan, hogy azok következetesen innovatív és átfogó megoldásokat kapjanak.

Powered by MET - “Develop the Mental Strength of a Warrior” 

 

Copyright © 2022 Business Coach | All rights reserved.

Need Help? Let's Talk

Inspiráció & Szamuráj bölcsesség 

 

Hol vagy most, és hova tartasz?

Ne keress tovább, nézd meg ajánlatunkat! 


Szamurájok ma már nem léteznek, azonban a kulturális hagyatékok az életelveik nagyszerű tudásforrásként szolgálnak különösen az üzleti környezetekben. Harcos Mentális Erő Tréning a szamuráj mentális képzés figyelemre méltó világára épül, hogy felfedje titkait, hogyan formálja a mai üzleti világunk működését, gondolkodását.

 

A foglalkozásaik fontos összetevője az üzleti tapasztalatok, energiapszichológia elemek beépítése, ami interaktívabb és élvezetesebbé teszi a tréning örömteli tanulási folyamatot. Így a tréningünk kiemelkedik egyediségével, mely ötvözi az ősi japán bölcsességet a professzionális coaching oktatással.

 

Íme, a részleteket.


Az emberekkel való együttműködés és hatékony kommunikáció kulcsfontosságú minden szervezet számára, és ezeken a területeken keresztül építhetjük fel a sikeres szervezeti kultúrát. Legyen szó bármilyen szervezetről is, előfordulhatnak olyan vezetési-szervezési problémák, új kezdeményezések, nehézségek, amelyek feloldása szükséges ahhoz, hogy az alaptevékenységek és kommunikációs célok hatékonyan megvalósuljanak.

 

A tréningünk lényege, hogy szakmai együttműködés keretében segítsen partnereinknek, vezetőknek megoldási lejtőséget nyújtani az előforduló vezetési-szervezési problémákra és kommunikációs célok eléréséhez.

Ne feledkezzünk meg erről sem!


Egyrészt programunk a vállalkozói szektorban működő cégekre, szervezetekre és kezdeményezésekre fókuszál, a náluk felmerülő vezetési-szervezési és kommunikációs problémákra igyekszik új megközelítést találni, illetve új tevékenységek, projektek indításához tud támogatást adni.  Másrészt a tréning neked szól, ha szeretnéd felépíteni, megismerni és kihozni az életedből, magadból a vállalkozásodból legjobbat! 

Our Value