Shu-Ha-Ri és kompetencia fontossága.
 

 

Az elmúlt években elvonatkoztatták az eredeti koncepciótól már a tanulási fejlődéshez, növekedéshez igazították, ami kompetencia = tudás + készség + hozzáállásból áll. Másképpen megfogalmazva a Shuhari kiválóság, kompetenciafejlesztése, tudás plusz készség és hozzáállás összessége.

 

Ebben az egyenletben a hozzáállás, készség sokkal nagyobb értéket képvisel, mint a tudás, amikor az eredmény a kompetencia hatékonysága. A kompetencia fejlesztése a keletiek szerint mindig is azon alapult, hogy érinti-e ezt a három alap területet:

 

  • Hasznos ismeretek elsajátítása,

  • Fókusz és fegyelem elérése,

  • Megszerzett tudás gyakorlása.

 

Nyugati kultúránkban ezek a koncepciók nincsenek megfelelően megvalósítva, ezért látunk sok szakembert, vállalkozót elveszve, céltalanul, anélkül, hogy tudnák, hogy szükségük van valakire, aki segíti őket.

 

Shu-Ha-Ri  

kapcsolat@beeble.com
 

Iroda:  7811 Túrony Kossuth L.u.8

Kapcsolat

Információk 

Oldaltérkép

- Küldetésünk a szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése partnereink elvárásait meghaladóan, hogy azok következetesen innovatív és átfogó megoldásokat kapjanak.

Powered by MET - “Develop the Mental Strength of a Warrior” 

 

Copyright © 2022 Business Coach | All rights reserved.

Need Help? Let's Talk

Shu-Ha-Ri - Életútkeresés az üzleti világban

 

A keletről származó Shu-Ha-Ri koncepciót széles körben alkalmazzák a harcművészetekben, de alkalmazásai kiterjednek a szakmai, üzleti sikerekre is. Röviden megfogalmazva a Shu – Ha - Ri egy Japán harcművészeti fogalom, amelyet a kiválóságra, tökéletességre való törekvés tanulási folyamatainak megközelítésére használnak.

 

Shu-Ha-Ri hatékony eszköz a siker eléréséhez, ami segít legyőzni az utadba kerülő kihívásokat. Ha, nem ismered ezt az erőteljes koncepciót, ez akár visszatarthat abban, hogy sikereket érj el a szakterületeden.

Hallottál már a Shu-Ha-Ri-ról? 

 Shu-Ha-Ri a kiválóság útja.

Valószínű, hogy ez egy új fogalom lehet számodra. De hamarosan meg fogod érteni, hogy ez a keleti eredetű kifejezés miért került be a projektmenedzsment, támogatásmenedzsment az időgazdálkodás, sőt az emberi viselkedés különböző aspektusaiban a mesterré válás folyamatába.

Ki adja át neked a tudását? 

 

 Martina József, Menkyo Kaiden Shihan, Harcművészeti Mesteroktató, Világ- és Európa-bajnok, BHA Akadémia vezetője. egyben a program coach-trénere, konzultánsa.


Tanult Magyarországon kívül Portugáliában, Németországban, Horvátországban, Amerikában és Japánban. Hatékony elméleti és gyakorlati tudást ad át már több mint 21 éve olyan partnereknek, akik az életben többet akarnak elérni, és olyan magánszemélyeknek, akik meg akarnak tanulni kiállni magukért. 

 

Bebizonyította, hogy a hatékonyság kulcsa a Shu-Ha-Ri, amivel sikerült olyan dolgokra rájönnie a sikerek elérésével kapcsolatban, hogy jiu-jitsu Világ és Európa-bajnoki helyezéseket ért el. Az ismerek átadása kapcsán már számos tanítványa szintén harcművészeti Világ-és Európai bajnoki címmel büszkélkedhetnek.  

 

Az üzleti világban több cég vezetője köszönheti neki a Shu-Ha-Ri ismereteket alkalmazásának eredményeit és bevételeiknek a növekedését. Ennek a képzésnek a tagja meghívott szakértőként vezetői programokban. Az első magyar harcművészeti tréner, aki ősi Japán bölcsességek és a Shu-Ha-Ri ismerek átadásával ér el egyre nagyobb eredményeket, teremt partnereinek.

Shu-Ha-Ri - Vezetői coaching modell.


Összefoglalva a program nagyban segíti a határozott, kiegyensúlyozott vezető személyiség kialakulását és fejleszti a mentális ellenálló képességet, önbizalmat. Olyan ősi japán filozófia, gondolatok ismerhetőek meg, amelyek beépítve a mindennapi életbe, vállalkozásba nagy  sikerrel használhatóak. 

 

A shu-ha-ri modell segítségével valós  helyzetekről tisztább kép kapható, így a legjobb válaszok adhatok, a személyes és szakmai élet kihívásaira. Izgalmas és élvezetes tevékenységekkel olyan technikák is elsajátíthatók, amelyeket a jövőben bármikor rugalmasan felhasználható.

 

Mennyit kell a tudásba fektetni?

 

Előzetesen egy 15 pereces díjmentes telefon vagy online megbeszélés formájában egyeztetünk a kívánt témával, programmal kapcsolatban. Ezt követően pontosítjuk a shuhari online konzultáció hosszát, időtartamát a meghatározott témák, ami igény szerint alakítjuk ki. Egy shuhari mentoring alkalom hossza 40 perc, ami elegendő arra, hogy kellő információval legyél gazdagabb és fejlődj. Alapár: Magánszemélyeknek: 1 fő: 18 000 Ft / 40 perc. Vállalkozások részére: 1 fő: 25 000 Ft / 40 perc.

 

Első lépés: Regisztrálj és foglalj időpontot!

 

Kérlek, használd az alábbi űrlapot. Küld el üzeneted, hogy milyen támogatási projektre vagy együttműködésre lenne szükséged. Előzetesen telefonon vagy online megbeszélés formájában egyeztetünk a kívánt témával kapcsolatban. Az időpont egyeztetést követően a megadott időpontban találkozunk Zoomon és 15 percben díjmentesen, átbeszéljük a jelenlegi helyzetedet, kihívásaidat.

 

Ha a kihívásaidban tudok neked segíteni, akkor 1-2 napon belül személyre szabott programajánlatot, ütemezést küldök neked, és kezdünk!  Ha nem jön össze, még az is lehet, hogy néhány hasznos gondolattal távozol.

 

Mi történik, ha elküldöm az üzenetet?

Üzenetküldést követően azonnal mutatjuk az automatikus visszaigazolást, amely azt igazolja, hogy beérkezett hozzánk. A kérésed feldolgozását követően 48-72 órán belül felvesszük a kapcsolatot a díjmentes konzultációval kapcsolatban és egyeztetünk..

 

Ha bármilyen kérdésed, vagy javaslattatod van kérlek, ne habozz  kapcsolatba lépni velünk!