"Dolgozó nőként, családanyaként nagyon hasznos és tökéletesen használható tudást kaptam. A következő programra is jelentkeztem."

 

Bauerné Marika

HR manager

"Számomra talán a legfontosabb, hogy a foglalkozások nagyon jól felépítettek és könnyen megérthetőek. Az oktatók lelkesedése fantasztikus!"

 

Horváth Bálint

Vállalkozó

"Az elmúlt években többször vettem részt a mentális tréningen és minden alkalommal megtanultam valami újat. Bátran ajánlom mindenkinek!"

 

Dr. Kovács Péter

Irodavezető

Kapcsolat

Hol találkozhattál velünk a médiában?

MARTINA JÓZSEF

 

Harcművészeti mesteroktató  Jiu-Jitsu világ- és Európa-bajnoki címmel rendelkezik. Mentor, oktatói tapasztalat 21+év

HÉDER SÁNDOR 


Címzetes egyetemi docens, mérnök, tréner. A gyakorlatorientált, frontvonali vezetőképzésben tréneri tapasztalatok 25+év. Szakmai önéletrajz

  

MARTINA MÁTÉ

 

Harcművészeti világ- és Európa, Ázsia bajnoki címmel rendelkezik. Több mint 10 év team, sport coaching, a BHA akadémia társalapítója.


Szakértői csapatunk kész arra, hogy megosszák szakértelmüket,

tanácsaikat számodra vagy vállalkozásodhoz.

Testimonials

A program résztvevői mondták.

H-MET

TRÉNING

Egy összeszokott, profi csapat.

Kik vagyunk?

 

Kapcsolat

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk Japán harcművészeti, vezetőképzési szolgáltatások nyújtásában a változó ügyféligények megvalósításában. Hagyományos Japán harcművészeti tudományra épülő  harcos mentális erő tréningek bevált módszertanon és technikákon alapulnak, mely idők során az élet különböző területein a vezetők, vállalkozók, sportolók, harcművészek és edzők sikeresen alkalmaztak.

 

  • Képzési programunk strukturált megközelítést kínál személyes fejlődéshez, harcos mentális erő kialakításához, amely gyakorlatias, hatékony és élvezetes.
  • Különböző technikák, gyakorlatok felhasználása a mindennapi életébe próbálja építeni az ellenálló képességet a belső negatív hatásokkal szemben.
  • Hiszünk abban, hogy a megfelelő eszközökkel és útmutatásokkal bárki kifejlesztheti a sikeres élethez szükséges rugalmasságot és előrelátást. 

 

Összességében elmondható, hogy mindenki, aki mentális, érzelmi ellenálló képességének fejlesztését kereste, értékesnek találta a mentális erő programjainkat.

Tréningek

Testimonials

Testimonials

Rólunk

kapcsolat@beeble.com
 

Iroda:  7811 Túrony Kossuth L.u.8

Kapcsolat

Információk 

Oldaltérkép

- Küldetésünk a szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése partnereink elvárásait meghaladóan, hogy azok következetesen innovatív és átfogó megoldásokat kapjanak.

Powered by MET - “Develop the Mental Strength of a Warrior” 

 

Copyright © 2022 Business Coach | All rights reserved.

Need Help? Let's Talk