Jelentkezésről bővebben:

 
Lehet még jelentkezni?
Előjegyzési rendszert működtetünk a pontos konzultációs időpontok megadásával. Az időpontválasztás hétfőtől péntekig, 09-14 óráig lehetséges. Alapesetben jelentkezést követen 2-3 hét alatt lehet időpont, bár adódhat ennél hosszabb átfutási idő is.
Hány főre tudok időpontot foglalni?
Az első alkalomkor, egy főre és egy időpontot lehet foglalni, amit módosítani, lemondani, a foglalkozás megkezdése előtt 24 órával lehet díjmentesen megtenni. Fontos; ha valóban tudunk neked segíteni, értéket adni akkor lehetséges a program folytatása.
Mi fog történni, miután beküldöm az űrlapot?
Email visszaigazolást és programütemezési naptárt küldünk, ahol kiválaszthatod a neked megfelelő időpontot az online programhoz, majd elküldöd. ezt az időpontot foglalásról kapni fogsz egy automatikus email, amit 24 órán belül meg kell erősíteni.
Fizetés hogyan működik?
Megrendelés esetén az itt megadott e-mail címre küldjük a teljesítéshez szükséges információkat. Utalással lehet az általad meghatározott összeget elküldeni, ami adomány jellegű.
Ki tartja a tréninget?
Martina József - Szenior projektmenedzser, tréner, coach, tanácsadó. A Japán harcművészeti bölcsességen alapuló problémakezelés specialistája, harcművészeti mesteroktató, jiu-jitsu világ- és Európa-bajnoki címmel rendelkezik. Több szervezetnél különböző csapatokat, projekteket vezet.
Meddig érhető el a programra?
A szervező fenntartja jogot, hogy saját hatáskörében bármikor regisztrációt szüneteltesse, törölje, vagy az ezeket visszautasítsa. A kért időpontokat az űrlap beküldését követően a foglalási oldalunkon találod. Ne késlekedj, jelentkezz mi előbb!
Hogyan tudok jelentkezni a programra?
Az oldalon található űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a programra az általad meghatározott összeg szerint. Te mondod meg, mennyit ér neked ez a program, és ezt összeget írd be.
Lenne még kérdésed?
Ha, ötleted van az oldallal, programmal kapcsolatban, vagy csak szeretnél tanácsot kapni arról, hogy mi lenne a legmegfelelőbb számodra? Ne habozz,vedd fel velünk a kapcsolatot!

Bővítsd vezetői készségeidet, válj még sikeresebb vezetővé!

 

Légy te  az a vezető, aki kihozza a legtöbbet csapatából és magából.! A coachingmentorállás nemcsak egy folyamat, hanem egy hatékony eszköz a sikeres vezetéshez és eredményes projektekhez.

 

Az ősi tapasztalatok, bölcsességek az alap, amelyre minden jövőbeli tudás épül. Ezen ismeretek tapasztalatokból fakadó tudás és megértés összessége, mely segít eligazodni az üzleti és az élet sokszínűségében. 

 

Az ősi Japán bölcsesség hosszú évszázadok óta egyrészt irányt szab az emberek életének, gondolkodásának. Másrészt gyökerei az ősi tradíciókban, a természet tiszteletében található, nagy hangsúlyt fektetve lelki egyensúlyra, belső harmóniára.

 

A személyes mentorállás ebben az összefüggésben nem csupán tanítás, hanem egyfajta életvezetési irányvonal kialakítása, melyben a tudás, a szellemi fejlődés egysége alkotja.

 

"Az igazi tapasztalat nem az, amit megélsz, hanem az, amit abból tanulsz".

Ismerd meg a programunk erejét;

 

A coaching programunk több éve segíti a vállalkozók, vállalati vezetők, vezető szerepet betöltő nők, kreatív szakemberek, pályakezdő fiatal szakembereket, valamint azokat, akik mentális és fizikai egészségüket szeretnék megerősíteni, fejleszteni.

 

Ez a program különféle kihívásokkal foglalkozik, beleértve a stresszt, kiégést, depresszió leküzdését, a munka és magánélet egyensúlyát, a karrier, üzleti út felfedezését, partnerekkel való harmonikus kapcsolat kialakítását valamint az üzleti és életcél megtalálását, elérését.

 

Az ősi japán bölcsesség hosszú évszázadok óta irányt szab az emberek életének, gondolkodásának. A coaching - mentorállás ebben az összefüggésben nem csupán egy tanítás, hanem egyfajta életvezetési irányvonal kialakítása is, melyben a tudás, szellemi fejlődés egységet alkot.

Fejleszd csapatód, projekted hatékonyságát!

21+év

Oktatói tapasztalat

Építs fel egy minél sikeresebb életutat...

Kezd el, és ne hagyd félbe!

 

Kapcsolat

Nincs több idő- és pénz pocsékolás! Nálunk megtalálod a motivációt, támogatást, hogy sikeresen végig csináld a harcos mentális erő coaching programot, és valóban változást érj el az életedben..

 

Coaching programunk kiemelkedik egyediségével. Ha már a hagyományos coaching módszerek nem jöttek be, ez egy új lehetőség lehet. A coaching programunk ötvözi az ősi japán bölcsességeket a professzionális coaching oktatással, egyes energiapszichológiával, harcművészeti elemekkel.  

 

Harcos mentális erő coaching programunk segít felfedezni, kibontakoztatni a benned rejlő tehetséget, hogy valóban az igazi erőforrásaidra támaszkodhass! Nálunk olyan tapasztalt szakemberek irányítanak, akik valóban hatékonyan fejlesztik mentális képességeidet

 

A konzultációk során a résztvevők megtanulhatják megfigyelni gondolataikat, akár elérni a tudat-test szinkronizálását, ezzel megnyitva az utat a személyes fejlődéshez.

Tréning

Miért éri meg elkezdeni a coaching programot?

 

Mert a coaching folyamat komoly pozitív hatással van a személyes teljesítményére, szervezeti vagy projekteredményekre. A coaching programunk több éve segíti a vállalkozók, vállalati vezetők, vezető szerepet betöltő nők, kreatív szakemberek, pályakezdő fiatal szakembereket, valamint azokat, akik mentális és fizikai képességüket szeretnék fejleszteni.

 

Ez a program különféle kihívásokkal foglalkozik, beleértve a stresszt, kiégést, depresszió leküzdését, a munka és magánélet közötti egyensúly megteremtését,  a karrier út felfedezését, a partnerrel és gyermekekkel való harmonikus kapcsolat kialakítását valamint az életcél megtalálását, elérését is.

 

A Japán életfilozófiára épülő Harcos Mentális Erő vezetői program az egyszerűséget, harmóniát és kölcsönös tiszteletet helyezi előtérbe az élet minden területén. Az első foglalkozás és egyben a jelentkezés online időpontfoglalás 45-perces, hogy kényelmesen legyen idő mindenre. A foglalkozások módszertana személyre szabott, ahogy az első alkalommal megbeszéljük.

Milyen anyagi befektetés szükséges a programhoz?

 

Most Te döntheted el képzés árát.  A Harcos Mentális Erő  program egyedülálló lehetőséget kínál számodra a személyes fejlődésre, ahol Te határozod meg az árat egy konzultációs órára. Nincs alsó, vagy felső határ az általad meghatározott díjra.

 

Ne pazarold tovább az időt más, átlagos coaching programokra! Legyél az élen a piaci versenyben, és építsd ki saját vezetői stílusod harcos mentális erődet. Ne habozz tovább, válaszd a Harcos Mentális Erő programot és lépj egy új szintre vezetői készségeidben.

Tanulj, fejlődj új ismeretekkel. 

kapcsolat@beeble.com
 

Iroda:  7811 Túrony Kossuth L.u.8

Kapcsolat

Információk 

Oldaltérkép

- Küldetésünk a szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése partnereink elvárásait meghaladóan, hogy azok következetesen innovatív és átfogó megoldásokat kapjanak.

Powered by MET - “Develop the Mental Strength of a Warrior” 

 

Copyright © 2022 Business Coach | All rights reserved.

Need Help? Let's Talk