Ezt is megnézed?

 

A női önvédelmi workshop, interaktív foglalkozás fizikai, szellemi és meditációs elemeket tartalmaz. A program ütemezést 2-3 hetes átfutási idővel lehet számolni. A  foglalkozás több önálló workshop modulból épül fel. Az első alapmodul: 1 nap, 2x45 perces blokkokban tartható meg.  A workshop helyszíne: Baranya Harcművészeti Akadémia / 7622 Pécs, Légszeszgyár út 18-19.

 

A foglakozás megkezdése díjfizetéshez kötött, amihez 100%-os pénzvisszafizetési garancia biztosított. Nekünk te vagy a legfontosabb! - Ha, nem felel meg elképzelésednek a foglalkozás, az első órát követően teljes visszatérítést kapsz, és kész!  A női önvédelmi workshop két csoport lehetőség közül választható: (1.csoport) Optimális létszám kis csoport esetében:6-10 fő. / Egységár: 49.000Ft+Áfa. (2.csoport) Közepes csoport: 10-20 fő / Egységár: (69.000 Ft + Áfa)

 

KAPCSOLATFELVÉTEL 

Tény az is, hogy...


"Az önvédelem nem titok, hanem tudás kérdése." 

 

A nők önvédelmi foglalkozásunk nem csak egy egyszerű listát ad arról, mit kell tenned, vagy nem tenned. A programunk arra alkalmas, hogy felkészítsen a dinamikus kockázatok felismerésére, kezelésére az olyan helyzetekben, ahol fenyeget.

 

A programunk tapasztalt mesteroktatók vezetik, akik arra is koncentrálnak, hogyan lehet tanulni a mindennapokban, munkahelyen. A helyzetgyakorlatok nem csupán gyakorlati, de mentális szempontból is felkészítést jelent a résztvevőknek, mert megtanulhatják kezelni a stresszt, félelmet egy veszélyes helyzetben.

 

Érdekes tények: A nők sokkal gyakrabban kerülhetnek kritikus szituációba a munkahelyi, családi, ismerős környezetben. A konfliktusok 70-80%-aa kommunikációjából ered. A személyes határok meghúzása kulcsfontosságú a konfliktuskezelésben. Megelőzés a leghatékonyabb módszer a támadások elkerülésére

 Íme a részletek. 

És mi a teendő?

Ha felkeltette a program az érdeklődésedet, első lépésként kérlek töltsd ki az oldal alján található űrlapot, mellyel érdeklődésedet tudod jelezni felénk. Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár!  Fontos:  A nagy érdeklődésre való tekintettel fenntartjuk a jogot, hogy a jelentkezést, foglalkozás szüneteltessük vagy töröljük.

 

 Az önvédelmi foglalkozáson részt vevő nőknek lehetőségük lesz gyakorlati feladatokon keresztül begyakorolni az alapvető önvédelmi technikákat és elveket. 


A fokozatos haladás révén megtanulják, hogyan használjuk fel az erejüket és okos megoldásokat a védekezésre.


Az önvédelmi technikák gyakorlása révén a résztvevők abba is belekóstolhatnak, hogyan hatékonyan megvédeni magukat, és megőrizni higgadtságukat. Mindez szemléletváltást is hozhat azok életében, akik részt vesznek a foglalkozáson.

 

Elmond, hogy az előrelátó felkészültség és ismeretek birtokában a tanulók önbizalma megerősödik és képesek leszünk bátran szembenézni az élet kihívásaival.

 

kapcsolat@beeble.com
 

Iroda:  7811 Túrony Kossuth L.u.8

Kapcsolat

Információk 

Oldaltérkép

- Küldetésünk a szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése partnereink elvárásait meghaladóan, hogy azok következetesen innovatív és átfogó megoldásokat kapjanak.

Powered by MET - “Develop the Mental Strength of a Warrior” 

 

Copyright © 2022 Business Coach | All rights reserved.

Need Help? Let's Talk

Kommunikáció & Önvédelem

 

Női önvédelem fontossága

Önvédelem lépésről lépésre:

 

Az alapvető önvédelmi elvek és gyakorlatok elsajátításáról.


A női önvédelem tanulása rendkívül fontos a mai világban, ahol sajnos egyre gyakoribbak az erőszakos cselekmények és zaklatások. A tanfolyamunk moduljai nem csupán fizikai technikákat mutat, hanem megerősíti az önbizalmat és tanítja veszélyes helyzetek felismerését is.

 

Az önvédelmi foglalkozások során megtanulhatjuk, hogyan védekezzünk egyes támadások ellen, hogyan kerüljük el a konfliktushelyzeteket és hogyan használjuk fel kreatív módon a környezetünket szükség esetén. Ezek a készségek nem csupán a fizikai védekezésre alkalmasak, hanem arra is, hogy magabiztosabban mozogjunk a munkahelyen, mindennapokban.


A foglakozások tapasztalt oktatók segítségével zajlanak, akik nem csupán technikák oktatására koncentrálnak, hanem arra is, hogyan lehet megelőzni a veszélyes helyzeteket, hogyan lehet felismerni a potenciális veszélyforrásokat.

Konfliktuskezelés: Tanulj meg hatékonyan reagálni!


A női önvédelmi foglalkozás célja egyrészt, hogy segítse a résztvevőket abban, hogy hatékonyan tudjanak reagálni kritikus helyzetekben. Másrész  képzésünk, foglalkozásunk tematikája nagyban segíthet a veszélyek elkerülésében, önvédelmi helyzetek, a konfliktusok kommunikációs  megoldásában. Egyes vállalkozásoknál, szervezeteknél  felmerülő kommunikációs problémákra igyekszik új megközelítést találni az önvédelmi ismereteken keresztül. 

Our Value